
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan en morceaux (3 cm)
- 50 g d'oignons coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 320 g de riz risotto, tout type (par ex. Carnaroli)
- 60 g de vin blanc
- 720 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 500 g d'asperges vertes sans la base coriace, le reste coupé en tranches (5 mm)
- 100 g de jambon cru en lanières
- 50 g d'amandes effilées
- 1 pincée de sel
- 150 g de pousses d'épinard frais
- 90 g de lait acidulé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 718 kcal / 3008 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 70 g
Alternativní recepty
Risotto au citron et épinards
30min
Risotto alla milanese
30min
Risotto
30min
Farfalle asperges, lardons et safran
35min
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1hod.
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40min