Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 320 g de riz risotto, tout type, (par ex. Carnaroli)
- 60 g de vin blanc
- 720 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 500 g d'asperges vertes, sans la base coriace, le reste coupé en tranches (5 mm)
- 100 g de jambon cru, en lanières
- 50 g d'amandes effilées
- 1 pincée de sel
- 150 g de pousses d'épinard frais
- 90 g de lait acidulé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3008 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Risotto à la courge
35 min
Risotto au citron et épinards
30 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40min
Velouté de tomates et de courges
25min
Curry thaï rapide au poulet
40min
Gratin de quinoa et brocolis
1 godz. 10 min
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Soupe de courge au gingembre, lait de coco et pois chiches rôtis (12 portions)
40min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Velouté orange-courge
35 min