Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de bâtonnets salés
- 5 brins de thym, frais, dont 3 brins effeuillés
- 800 g d'eau
- 25 g de bolets, séchés (bio)
- 2 cubes de bouillon de bolets (pour 0,5 l chacun)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe de beurre
- 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 100 g de vin blanc, sec
- 200 g de fromage de Brie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2247 kJ / 538 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Risotto alla milanese
30 min
Milanais
3h
Cuchaule
2 godz. 30 min
Émincé à la zurichoise
50min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Rösti bernois
40 Min
Sauce à salade à la française
20 min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Papet vaudois
55min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min