Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de jus de citron vert
- 2 avocats (env. 300 g de pulpe) coupés en morceaux
- ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 400 g d'eau, froide
- 150 g de lait de coco
- 1 bouquet de coriandre, fraîche, effeuillé
- 3 - 5 gouttes de sauce au poivre, type Tabasco
- ½ c. à café de sel
- 20 g de noix de coco râpée, non sucrée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 436 kJ / 106 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho
1 Std. 15 Min
Curry de légumes et tofu
1 Std.
Gaspacho
1 Std. 15 Min
Salade de carottes et crackers au sésame
1 Std.
Sauce Hollandaise
15 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Tartare de légumes
25 Min
Mousse au thon
10 Min
Velouté de tomates au séré
25 Min
Soupe de maïs et saucisses de Vienne
25 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Velouté orange-courge
35 Min