Empada Galega

Empada Galega

4.9 104 rating
Příprava 20min.
Celkový 35min.
8 doses

Suroviny

Massa
  • água
    50 g
  • azeite
    50 g
  • vinho branco
    50 g
  • açúcar
    1 pitada de
  • sal
    1 c. chá de
  • manteiga
    150 g
    150 g banha
  • fermento de padeiro seco (5 g aprox.)
    ½ saqueta de
  • ovo
    1
  • farinha
    500 g
Recheio
  • queijo mozarela
    200 g
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • tomate
    200 g
  • azeite
    30 g
  • pimento verde cortados em rodelas
    ½
  • pimento vermelho cortados em rodelas
    ½
  • cornichons
    50 g
  • atum em lata escorrido
    480 g
  • presunto em cubos
    50 g
  • ovo batido p/ pincelar
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 31 g
Kalorie 2951 kJ / 706 kcal
Tuk 42 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 49 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...