Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
- 1 pitada de açúcar
- 1 c. chá de sal
-
150
g manteiga
nebo 150 g banha - ½ saqueta de fermento de padeiro seco (5 g aprox.)
- 1 ovo
- 500 g farinha
Recheio
- 200 g queijo mozarela
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 200 g tomate
- 30 g azeite
- ½ pimento verde cortados em rodelas
- ½ pimento vermelho cortados em rodelas
- 50 g cornichons
- 480 g atum em lata escorrido
- 50 g presunto em cubos
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2951 kJ / 706 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta de espinafres
1h
Bolo-rei de enchidos
2h 30min
Empanada Catalã
2h
Tarte de parmesão, fiambre de peru e legumes frescos
20 min
Empanada de sardinha
3h
Empanadas de atum
1h
Bolachas salgadas de queijo e mostarda
1h
Empadas de bacalhau
1h 20min
Enrolado de legumes e frango
3h 45min
Tarte de couve-flor e queijo
50 min
Empada de frango mediterrânica
50 min
Couve roxa com maçã - TM6
1 Std. 15 Min