Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
- 1 pitada de açúcar
- 1 c. chá de sal
-
150
g manteiga
nebo 150 g banha - ½ saqueta de fermento de padeiro seco (5 g aprox.)
- 1 ovo
- 500 g farinha
Recheio
- 200 g queijo mozarela
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 200 g tomate
- 30 g azeite
- ½ pimento verde cortados em rodelas
- ½ pimento vermelho cortados em rodelas
- 50 g cornichons
- 480 g atum em lata escorrido
- 50 g presunto em cubos
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2951 kJ / 706 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de cebola e azeitona
50 min
Empada de alheira e grelos
1 Std.
Empada de galinha
2h
Mini empadas
1 Std. 15 Min
Canelones de salmão
1 Std.
Empadas de bacalhau
1 Std. 20 Min
Empanada de carne e azeitonas
1 Std.
Empanada de sardinha
3 Std.
Croquetes de bacalhau com azeitonas
1u. 40min
Gozleme (pão turco de frigideira recheado)
1u. 40min
Empanadas de atum
1 Std.
Empanada Catalã
2h