
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2
fatias de pernil c/ osso (700 g aprox.) (ver dica)
nebo 300 - 400 g carne de vaca s/ osso (ver dica) - 30 g azeite
- 120 g cebola c/ casca, cortada em metades
- 100 g cenoura cortada em rodelas (1 cm aprox.)
-
50
g bolbo de aipo cortado em pedaços (2 cm aprox.)
nebo 50 g talo de aipo cortado em pedaços (2 cm aprox.) - 2 dentes de alho c/ casca
- 1 - 1 ½ c. chá de sal
- 10 grãos de pimenta preta
- 5 grãos de pimenta da Jamaica
- 1 - 2 folhas de louro
- 1200 - 1400 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 frasco de
- Kalorie
- 96 kcal / 402 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 1.3 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1046 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa de pizza napoletana
24hod.
Molho de maracujá
12min
Smoothie de banana e maracujá
5min
Conserva de tomate com mel
45min
Iogurte de mirtilos na Varoma
Žádné hodnocení
Enchiladas
30min
Peru de natal recheado com carne
12hod. 50min
Sopa de legumes
55min
Caldo de galinha - TM5
1hod. 5min
Caldo de carne
45min
Pato confitado
20hod.
Molho holandês de pimento vermelho e paprika
15min