Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2
fatias de pernil c/ osso (700 g aprox.) (ver dica)
nebo 300 - 400 g carne de vaca s/ osso (ver dica) - 30 g azeite
- 120 g cebola c/ casca, cortada em metades
- 100 g cenoura cortada em rodelas (1 cm aprox.)
-
50
g bolbo de aipo cortado em pedaços (2 cm aprox.)
nebo 50 g talo de aipo cortado em pedaços (2 cm aprox.) - 2 dentes de alho c/ casca
- 1 - 1 ½ c. chá de sal
- 10 grãos de pimenta preta
- 5 grãos de pimenta da Jamaica
- 1 - 2 folhas de louro
- 1200 - 1400 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 frasco de
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1046 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25 min
Patê de queijo e tomate seco
Žádné hodnocení
Cocktail de Prosecco e mirtilos e canapés de camarão
Žádné hodnocení
Duas sopas frias: Espargos e ervilhas & beterraba e tomate
30min
Pasta de cogumelos e sementes de girassol
30min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3h 55min
Cozer 500-800 g de bolbo de aipo
Žádné hodnocení
Molho de caramelo
1 Std. 30 Min
Strudel de maçã
3 Std. 20 Min
Técnica Ravioli
30min
Frango garam masala
50 min
Frango tandori
8 godz.