Sopa de cebola gratinada à francesa

Sopa de cebola gratinada à francesa

4.0 9 rating
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 30min.
6 doses

Suroviny

P/ ralar
  • queijo Emmental cortado em pedaços
    200 g
Caldo de carne
  • osso de vaca partido em pedaços
    500 g
  • cebola cortada em quartos
    100 g
  • aipo cortado em pedaços
    100 g
  • alho-francês cortado em pedaços
    100 g
  • ramo de cheiros (louro, tomilho, salsa e hortelã) (ver dica)
    15 g
  • água
    1550 g
  • pimenta
    10 grãos de
  • cravinhos
    2
Sopa
  • manteiga
    50 g
  • cebola cortada em fatias ou oitavos (1 cm)
    500 g
    500 g cebola roxa, cortada em fatias ou oitavos (1 cm)
  • sal
    2 c. chá de
  • pão de véspera torrado
    8 - 10 fatias de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1306 mg
Protein 18 g
Kalorie 1896 kJ / 454 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 52 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...