Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ ralar
- 200 g queijo Emmental cortado em pedaços
Caldo de carne
- 500 g osso de vaca partido em pedaços
- 100 g cebola cortada em quartos
- 100 g aipo cortado em pedaços
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 15 g ramo de cheiros (louro, tomilho, salsa e hortelã) (ver dica)
- 1550 g água
- 10 grãos de pimenta
- 2 cravinhos
Sopa
- 50 g manteiga
-
500
g cebola cortada em fatias ou oitavos (1 cm)
nebo 500 g cebola roxa cortada em fatias ou oitavos (1 cm) - 2 c. chá de sal
- 8 - 10 fatias de pão de véspera torrado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1896 kJ / 454 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1306 mg
Alternativní recepty
Chutney de tomate
12h
Chutney de tomate verde
40 Min
Peru recheado ao molho de cranberry
Žádné hodnocení
Cozer 500-800 g de bolbo de funcho em quartos
Žádné hodnocení
Piza com azeite de ervas aromáticas e burrata
1 Std. 20 Min
Sopa de nabo e alho & Papelotes de bacalhau com batata, azeitonas e alcaparras
1 Std.
Chutney de manga
1 Std. 20 Min
Sopa de abóbora
35 Min
Sopa cremosa de aspargos
30 Min
Sopa de alho-poró e batata
45 Min
Sopa de cebola
1h 10min
Sopa de cebola gratinada
35 Min