Kompatibilní verze
Sanduíches de arroz japonesas (Onigirazu) com salmão teriyaki
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Arroz e salmão
- 500 g arroz p/ sushi
- 1300 g água
- 450 g lombo de salmão s/ pele cortado em pedaços pequenos
- 4 c. sopa de vinagre de arroz
- 2 c. chá de açúcar
- 1 c. chá de sal
Molho teriyaki e salmão
- 2 dentes de alho
- 15 - 20 g gengibre fresco cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 150 g molho de soja
- 100 g mirin
- 80 g açúcar
- 20 g fécula de batata
Montagem
- 8 folhas de folha nori
- Maionese q.b. p/ espalhar
- Espinafres baby, q.b. p/ rechear (50 g aprox.)
- Abacate maduro q.b. p/ rechear, cortado em fatias (2-3 mm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1801.3 kJ / 430.5 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1363.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Molho de maracujá
Žádné hodnocení
Salada arco-íris vegan - TM5
Žádné hodnocení
Clafoutis de ameixa - TM6
Žádné hodnocení
Pickles de pepino -TM5
Žádné hodnocení
Dumplings de matcha
45 min
Brigadeiro de milho verde
30min
Suco cítrico com capim-santo
Žádné hodnocení
Ricota
1u. 45min
Cebola caramelizada
40min
Cappuccino
10min
Sushi temaki
1h 40min
Arroz para sushi
1h 15min