Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 250 g di burro a pezzi + q.b.
- farina q.b.
- 200 g di zucchero
- 5 uova
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 300 g di farina di mandorle
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2787.4 kJ / 666.2 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 51.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Migliaccio
1 Std. 30 Min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Torta caprese di Luca Montersino
1 Std. 25 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Struffoli
1 Std.
Roccocò
2 Std.
Pastiera
15 godz.
Torta Babà napoletana
8h
Torta caprese bianca al limoncello
1 Std. 5 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.