Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 250 g di burro a pezzi + q.b.
- farina q.b.
- 200 g di zucchero
- 5 uova
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 300 g di farina di mandorle
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2787.4 kJ / 666.2 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 51.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Contorno di friarielli alla napoletana
40 min
Pastiera
15 Std.
Roccocò
2h
Pizza di scarola
3h 30min
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Tortano speck e fontina
2h
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25min
Migliaccio
1 godz. 30 min
Torta caprese bianca al limoncello
1h 5min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Torta Babà napoletana
8 godz.