Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 250 g di burro a pezzi + q.b.
- farina q.b.
- 200 g di zucchero
- 5 uova
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 300 g di farina di mandorle
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2787.4 kJ / 666.2 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 51.8 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Pizza di scarola
3j 30 menit
Pastiera napoletana
15 godz.
Migliaccio
1hod. 30min
Pastiera fiori d'arancio
12hod.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Roccocò
2h
Struffoli
1h
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25min
Torta caprese bianca al limoncello
1h 5min
Torta Babà napoletana
8j
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Casatiello sugna e pepe
2j 30 menit