Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Riso
- 1200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 400 g di riso (tipo Roma)
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 25 g di burro morbido a pezzi
- 80 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 uovo
Ragù
- 40 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita di manzo
- 200 g di polpa di pomodoro
- 30 g di funghi freschi a fettine
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di piselli surgelati
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 2 mozzarelle (300 g circa), ben scolate dal siero e a tocchetti
- 100 - 150 g di pangrattato
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 44.8 g
Alternativní recepty
Risotto ai funghi CucinaBarilla
20 Min
Cassata siciliana
6h 35min
Arancini di riso
3h 5min
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Torrone alle mandorle
Žádné hodnocení
Babà napoletano
2h 45min
Cassatelle pasquali
2h 50 min
Crispedduzzi calabresi
1 godz. 5 min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 godz. 5 min
Arancini di riso vegetariani
2 godz. 5 min
Sfinci siciliane
2h 30 min
Friggitelli ripieni in pastella
45 Min