Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Riso
- 1200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 400 g di riso (tipo Roma)
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 25 g di burro morbido a pezzi
- 80 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 uovo
Ragù
- 40 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita di manzo
- 200 g di polpa di pomodoro
- 30 g di funghi freschi a fettine
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di piselli surgelati
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 2 mozzarelle (300 g circa), ben scolate dal siero e a tocchetti
- 100 - 150 g di pangrattato
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 44.8 g
Alternativní recepty
Risotto ai funghi CucinaBarilla
20 min
Baci di dama calabresi
1h
Frozen cappuccino al kiwi e basilico
Žádné hodnocení
Pasta sfoglia
3 Std. 40 Min
Pasta di mandorle
Žádné hodnocení
Babà napoletano
2h 45min
Torta all'arancia e crema tropicale
2 Std. 35 Min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Frittelle di zucca
1h 25min
Sfinci siciliane
2h 30min