Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- zucchero a velo a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 560.5 kJ / 133.9 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè con frutti canditi
6h 30min
Chiacchiere
1h 35min
Pan di Spagna
1h
Crema pasticcera
15min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1h 50 min.
Cigni alla crema diplomatica
2h
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Crema diplomatica
30min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Torta mimosa
1h 5min