Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- zucchero a velo a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 560.5 kJ / 133.9 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h 50min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Diplomatica
3 godz. 30 min
Pan di Spagna
1h
Crema pasticcera
15min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 godz.
Pasta Choux
2 Std.
Pasta biscotto
1h
Bignè al cioccolato
3 Std.
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Cigni alla crema diplomatica
2 Std.