Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 1 frische, rote Chilischote oder Peperoni, frisch, entkernt
- 40 g Olivenöl
- 2 Dosen Kichererbsen, getrocknet (à 400 g), abgetropft
- 850 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 250 g Nudeln, kleine Sorte, z.B. Spiralen, Farfalle, Penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2676 kJ / 640 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 12.4 g
Alternativní recepty
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20 Min
Nudel-Porree-Topf
25 Min
Zucchini-Reis-Topf
45min
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20 Min
Linsen-Sahne-Nudeln
30min
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55 min
Brokkoli-Pasta
25 Min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Zitronen-Linsen-Sauce zu Nudeln
30min
Bandnudeln mit Erbsensauce
30min
Zucchini-Nudeln mit Muskatsahne
45min
Zucchini Mac and Cheese
30min