Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g cebuli dymki, pokrojonej na kawałki
- 30 g cebuli szalotki, pokrojonej na kawałki
- 150 - 200 g jabłka, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
- 40 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski i blachy
- 5 gałązek tymianku, świeżego, tylko liście
- 1 ½ łyżeczki soli
- 280 g wody
- 1 łyżeczka cukru
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 550 - 650 g mąki pszennej chlebowej (patrz wskazówka)
- 1 łyżeczka soli gruboziarnistej
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 791.8 kJ / 189.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2h 20 min
Ciasteczka z cebulą i kminkiem
50 min
Mini focaccie
2u. 5min
Focaccia z figami i rozmarynem
2h
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2u. 50min
Mini foccacie z oregano
3u. 40min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1h 45 min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2h 35min
Chrupiąca focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1 Std. 40 Min
Focaccia z cebulą
2h 20 min
Focaccia
2u. 50min