Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 170 g wody
- 350 g mąki tortowej
- 5 g soli
- 30 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do posmarowania blachy
- 40 g czarnych oliwek, bez pestek, pokrojonych w ćwiartki
- 125 g fig, świeżych, bez twardych końcówek, pokrojonych w ósemki
- 75 g miodu
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
- 2 gałązki rozmarynu, świeżego, tylko liście, posiekane, do posypania
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 513 kJ / 122 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 23.7 g
- Tuk
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2 godz. 20 min
Focaccia z jabłkiem i cebulą
1h 55min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2 Std. 50 Min
Rabarbar pod kruszonką
55 Min
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2j 10 menit
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1 Std. 45 Min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2h 35 min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2j
Chrupiąca focaccia
2j 10 menit
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1 Std. 40 Min
Focaccia z cebulą
2 godz. 20 min
Focaccia
2 Std. 50 Min