Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Paprika-Zwiebel-Topping
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Mandeln
- 1 orange Paprika, klein, in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 20 g Olivenöl
Kartoffelgulasch und Fertigstellung
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 700 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- 30 g Zitronensaft
- 550 g Wasser
- 20 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 2 TL Paprika edelsüß
- 150 g Erbsen, TK
- Salz zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1503 kJ / 359 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45min
Arabischer Eintopf Koshari
35min
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30min
Chili-Bohnen-Reis
35min
Vegetarisches Chili
1h 5min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2h
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Reisnudeltopf mit Kürbis und Paprika
25min
Bunte Gemüsepaella
45min