Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 300 g di farina di mais tipo fioretto
- 200 g di farina tipo 0
- 130 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo (da circa 60 g)
- 50 g di grappa
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- farina tipo 0 q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 565 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Focaccia dolce
45 min
Fregolotta al radicchio
1 Std. 50 Min
Pinza
50 min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 godz. 20 min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1 godz. 30 min
Pinza triestina
6h
Fugassa veneta
4h
Torta russa di Verona
2h
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7ωρ.
Biscotti zaeti
55 min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min