
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di zucchero
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 300 g di farina di mais tipo fioretto
- 200 g di farina tipo 0
- 130 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo (da circa 60 g)
- 50 g di grappa
- 100 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- farina tipo 0 q.b.
- zucchero a velo a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 135 kcal / 565 kJ
- Protein
- 2.1 g
- Tuk
- 4.1 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 godz.
Fugassa veneta
4 godz.
Fregolotta al radicchio
1 godz. 50 min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1 godz. 30 min
Biscotti zaeti
55 min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1 godz. 40 min
Pinza
50 min
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1 godz. 35 min
Biscotti di mais
40 min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 godz. 20 min
Amor polenta
1 godz. 5 min
Strudel di mele
1 godz. 35 min