Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 300 g di farina di mais tipo fioretto
- 200 g di farina tipo 0
- 130 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo (da circa 60 g)
- 50 g di grappa
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- farina tipo 0 q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 565 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Fregolotta al radicchio
1 godz. 50 min
Torta di grano saraceno e lampone
1h 35min
Biscotti zaeti
55min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 Std. 20 Min
Veneziane
2 godz. 40 min
Zelten
2h 55min
Pinza
50 menit
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1h 35min
Focaccia dolce
45min
Torta di grano saraceno alle fragole
1j
Strudel di mele
1h 35min