Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 300 g di farina di mais tipo fioretto
- 200 g di farina tipo 0
- 130 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo (da circa 60 g)
- 50 g di grappa
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- farina tipo 0 q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 565 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Veneziane
2 Std. 40 Min
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1 Std. 20 Min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Crackers di mais
3 Std.
Fugassa veneta
4 Std.
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4sa 50 dk
Gubana
3 godz. 45 min
Torta russa di Verona
2 Std.
Biscotti zaeti
55 Min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Amor polenta
1h 5 min.
Pinza
50 Min