Kompatibilní verze
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di tranci di salmone fresco con la pelle (4 tranci da 150 g circa cad.)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di pimento
- 2 zucchine medie
- 80 g di sakè dolce (o mirin)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 120 g di vino bianco frizzante (Prosecco o Franciacorta)
- 6 tuorli d'uovo
- 60 g di burro morbido, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2527 kJ / 604 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 49.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata con uovo pochè
45 min
Zabaione
15min
Meringhe
2 godz.
Pesche al forno ricoperte di meringa
45 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 godz.
Pere al vino con crema inglese
4h 30min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min