Kompatibilní verze
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di tranci di salmone fresco con la pelle (4 tranci da 150 g circa cad.)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di pimento
- 2 zucchine medie
- 80 g di sakè dolce (o mirin)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 120 g di vino bianco frizzante (Prosecco o Franciacorta)
- 6 tuorli d'uovo
- 60 g di burro morbido, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2527 kJ / 604 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 49.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25min
Salsa bernese
20 Min
Albumi montati a neve
5 Min
Meringhe
2 Std.
Spuma di barbabietola con aringhe
1 godz. 15 min
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Crema di patate con polpo
1 Std.
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 Std.
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30 min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min