Kompatibilní verze
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di tranci di salmone fresco con la pelle (4 tranci da 150 g circa cad.)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di pimento
- 2 zucchine medie
- 80 g di sakè dolce (o mirin)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 120 g di vino bianco frizzante (Prosecco o Franciacorta)
- 6 tuorli d'uovo
- 60 g di burro morbido, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2527 kJ / 604 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 49.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Tartellette alle cipolle caramellate
1 Std.
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3 Std.
Capesante glassate alla melagrana
50 min
Zabaione al peperone rosso
20min
Salsa bernese
20min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45 min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10h 30min
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min