Kompatibilní verze
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 420 g di ribes rosso
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 80 g di bacche di goji essicate
- 100 g di zucchero di canna integrale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 217 kJ / 52 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di mirtilli
55 Min
Confettura di lamponi
50 min
Confettura di prugne
45min
Salsa bolzanina
15min
Confettura di fragole classica
1 Std. 5 Min
Confettura di pesche ed amaretti
1 Std. 30 Min
Confettura di pesche
1 godz. 20 min
Confettura di fragole
1 Std. 10 Min
Composta di pere, vaniglia e zenzero
1 godz. 20 min
Composta di pere e zenzero (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 godz. 20 min
Composta di prugne
45min
Confettura di kiwi
50 min