Kompatibilní verze
Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia (dla dzieci)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g wody
- 500 g czerwonych buraków, pokrojonych na kawałki
- 500 g miąższu dyni, pokrojonego na kawałki
-
500
g zielonej fasolki mamut, świeżej, bez łyka, pokrojonej na kawałki
nebo 500 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej, bez łyka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 159 kJ / 38 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35min
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35min
Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu (dla dzieci)
50min
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1h
Purée ziemniaczane z dynią (dla dzieci)
35min
Purée ziemniaczane z cukinią i cielęciną (dla dzieci)
1 Std. 35 Min
Purée z cukinii (dla dzieci)
50min
Purée z batatów, cukinii i pora (dla dzieci)
25 min
Purée z marchewki (dla dzieci)
1h
Purée z dyni (dla dzieci)
50min
Purée z batatów (dla dzieci)
1h
Purée dyniowe z ziemniakami, porem i morszczukiem (dla dzieci)
35min