Zařízení & příslušenství
Hovězí Stroganoff
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
1 polévková lžíce mleté papriky
-
1 špetka mletého kajenského pepře podle chuti
-
1 špetka soli podle chuti
-
1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)1 polévková lžíce masové dochucovací pasty
-
1 polévková lžíce kukuřičného škrobu
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
4 snítky čerstvé plocholisté petrželky jen lístky
-
180 gramů cibule napůl
-
30 gramů másla
-
700 gramů hovězí svíčkové na proužky (6 x 2 cm)
-
200 gramů žampiónů na čtvrtky
-
50 gramů rajčatového protlaku
-
100 gramů bílého vína
-
120 gramů zakysané smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
68 g
Kalorie
2892 kJ /
688 kcal
Tuk
41 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Letem světem s Thermomixem®
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25min.
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1hod. 15min.
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.
Hovězí Stroganoff
1hod.
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2hod. 30min.
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4hod.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min.
Guláš z vepřové panenky
40min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.