Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů špaldových zrn, namočených přes noc
- 80 gramů parmazánu, na kusy
- 80 gramů cibule, napůl
- 10 gramů sušených hříbků
- 1 stroužek česneku
- 2 špetky čerstvě umletého černého pepře
- 20 gramů másla, plus navíc na smažení
- 50 gramů bílého vína
- 400 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 400 gramů lišek, očištěných a podle velikosti nakrájených na půlky nebo na čtvrtiny
- 2 jarní cibulky, na kolečka (5 mm)
- 2 čajové lžičky čerstvé petržele, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1261 kJ / 301 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min
Crêpes gazpacho (rajčatové palačinky)
1h
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1h
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1h
Mandlové pyré
Brak ocen
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Brak ocen
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20min
Sorbet v pomeranči
8h 25min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min
Hovězí kuličky se salsicciou
40min
Quinoa tabouleh
12u. 40min