Špaldové rizoto s liškami

Špaldové rizoto s liškami

3.8 5 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 30min.
4 porce

Suroviny

  • 200 gramů špaldových zrn namočených přes noc
  • 80 gramů parmazánu na kusy
  • 80 gramů cibule napůl
  • 10 gramů hříbků, sušených
  • 1 stroužek česneku
  • 2 špetky čerstvě umletého černého pepře
  • 20 gramů másla plus navíc na smažení
  • 50 gramů bílého vína
  • 400 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • gram máslo na smažení
  • 400 gramů lišek očištěných a podle velikosti nakrájených na půlky nebo na čtvrtiny
  • 2 jarní cibulky na kolečka (5 mm)
  • 2 čajové lžičky čerstvé petržele nasekané

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 13 g
Kalorie 1261 kJ / 301 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 9 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...