Špaldové rizoto s liškami
TM5 TM6

Špaldové rizoto s liškami

3.5 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 200 gramů špaldových zrn, namočených přes noc
  • 80 gramů parmazánu, na kusy
  • 80 gramů cibule, napůl
  • 10 gramů sušených hříbků
  • 1 stroužek česneku
  • 2 špetky čerstvě umletého černého pepře
  • 20 gramů másla, plus navíc na smažení
  • 50 gramů bílého vína
  • 400 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • 400 gramů lišek, očištěných a podle velikosti nakrájených na půlky nebo na čtvrtiny
  • 2 jarní cibulky, na kolečka (5 mm)
  • 2 čajové lžičky čerstvé petržele, nasekané

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
1261 kJ / 301 kcal
Protein
13 g
Sacharidy
42 g
Tuk
8 g
Vláknina
9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty