
Zařízení & příslušenství
Špenátové vafle s krémem z gorgonzoly, hroznovým vínem a ořechy
Příprava 30min
Celkový 55min
10 kusů
Suroviny
Krém z gorgonzoly
-
vlašských ořechů100 gramů
-
gorgonzoly na kousky100 gramů
-
mascarpone200 gramů
-
suchého bílého vína40 gramů
-
mletého černého pepře1 špetka
-
smetany, min. 33 % tuku vychlazené50 - 60 gramů
Špenátové vafle
-
vejce3
-
mraženého špenátu, sekaného rozmraženého, nescezeného450 gramů
-
stroužek česneku1
-
řepkového oleje plus na pečení70 gramů
-
hladké mouky250 gramů
-
kypřicího prášku do pečiva2 čajové lžičky
-
soli1 rovná čajová lžička
-
řepkový olej
-
bílého hroznového vína (volitelně) napůl200 gramů
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
450 kcal /
1885 kJ
Protein
11.4 g
Tuk
33.7 g
Sacharidy
28.6 g
Vláknina
3.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vafle
11 recept
Česká republika
Česká republika