Špenátové vafle s krémem z gorgonzoly, hroznovým vínem a ořechy

Špenátové vafle s krémem z gorgonzoly, hroznovým vínem a ořechy

5.0 4 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 55min
10 kusů

Suroviny

Krém z gorgonzoly
  • vlašských ořechů
    100 gramů
  • gorgonzoly na kousky
    100 gramů
    100 gramů nivy
  • mascarpone
    200 gramů
  • suchého bílého vína
    40 gramů
  • mletého černého pepře
    1 špetka
  • smetany, min. 33 % tuku vychlazené
    50 - 60 gramů
Špenátové vafle
  • vejce
    3
  • mraženého špenátu, sekaného rozmraženého, nescezeného
    450 gramů
  • stroužek česneku
    1
  • řepkového oleje plus na pečení
    70 gramů
  • hladké mouky
    250 gramů
  • kypřicího prášku do pečiva
    2 čajové lžičky
  • soli
    1 rovná čajová lžička
  • řepkový olej
  • bílého hroznového vína (volitelně) napůl
    200 gramů

Nutriční hodnoty na 1 kus

Kalorie 450 kcal / 1885 kJ
Protein 11.4 g
Tuk 33.7 g
Sacharidy 28.6 g
Vláknina 3.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...