Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 180 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
15
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 1 ½ c. à café de levure boulangère sèche, (8 g environ) - 400 g de farine manitoba, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de fromage de chèvre, frais
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 1 c. à café de baie rose
-
1
brin de marjolaine, fraîche, feuilles lavées et essorées
nebo 1 brin de thym, frais, feuilles lavées et essorées - 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 16 tomates-cerises, coupées en deux
- ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chips croustillantes et guacamole
1 Std.
Muffins au chocolat
45 Min
Mini pizzas «Tricolores »
Žádné hodnocení
Mini pizzas aux herbes aromatiques
Žádné hodnocení
Lasagnes classiques
2 Std.
Madeleines
1 Std.
Tartelettes aux fraises
1h 15min
Brownies
1 Std.
Baguette
1h 45min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Gâteau au chocolat - café aérien
1h 20min
Petits pains au yogourt et sésame
1h 30min