Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 1770 g d'eau
- 100 g de pommes de terre, pelées et coupées en dés (1-2 cm)
- 12 ½ g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre
- 600 g de farine
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, (à adapter)
- 15 g de sel
Garniture
- 1 - 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, (à adapter)
- 200 g de mozzarella, en tranches et bien égouttée
- 100 g de jambon cuit, en tranches
- 1 tomate grappe, en tranches (3-4 cm) égouttées pendant 1 heure
- 2 - 3 pincées d'origan séché
- 2 filets d'anchois, conservés dans de l'huile
Émulsion
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2573 kJ / 615 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 81 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alle cinque P
30 Min
Rösti bernois
40min
Tarte flambée au lard
40min
Fromage d’Italie pané
40min
Mini calzoni
1 godz. 20 min
Émincé à la zurichoise
50min
Stroganoff
45min
Gratin de l’armailli
50min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
One pot penne-poireaux
30 Min
Spätzlis au fromage
1óra 10p
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min