Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 150 g de farine, et un peu plus pour saupoudrer et pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux et un peu plus pour beurrer les moules
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
Appareil
- 250 g d'emmental, coupé en morceaux (3 cm)
- 125 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 3 œufs
- 100 g de lait
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- ¼ de c. à café de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- 1 pincée de poudre de paprika, selon les goûts
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue, selon les goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1627 kJ / 390 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Gâteau oignons-fromage
1h 15 min
Milanais
3 Std.
Rösti bernois
40 min
Émincé à la zurichoise
50 min
Pain tessinois
1u. 50min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Papet vaudois
55 min
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Sauce à salade à la française
20min
Croissants au jambon
35 min
Tresse bernoise
1h 45 min