Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- 20 g de levure fraîche
- 400 g de farine fleur
- 1 c. à café de sel
- 200 g de fromage
- 200 g de jambon, en morceaux
- 1 jaune d'œuf, pour badigeonner
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 665 kJ / 159 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de cervelas au fromage
10 Min
Croissants au jambon
35 min
Escargots aux légumes
1 Std. 20 Min
Fromage d’Italie pané
40 min
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Caramels à la crème
2h
Rösti bernois
40 min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Gratin de cornettes
50 min
Papet vaudois
55 min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min