Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 600 g de semoule de blé dur
- 100 g de pommes de terre, cuites, en dés
- 320 g d'eau, tiède
- 2 c. à café de sel
-
15
g de levure fraîche
nebo ½ sachet de levure sèche
Garniture
- 10 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour assaisonner
- 100 g de poivron jaune, en dés (1-2 cm)
- 100 g de poivron rouge, en dés (1-2 cm)
- 100 g de courgettes, en dés (1-2 cm)
- 100 g d'aubergines, en dés (1-2 cm)
- 250 g de champignons de Paris frais, en tranches
- 1 c. à café de sel
- 2 brins de basilic frais, feuilles lavées et essorées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain vaudois à la croix
13h 30 min
Focaccia sucrée aux noisettes
1h 45min
Ragoût de légumes
45min
Pain d'épeautre et de blé
12h
Penne lisce à la sauce tomate et radicchio
40min
Petits pains aux fruits
3h 5min
Pain paysan
3h
Pain aux graines de lin
1h 30min
Chou frisé à la crème et spätzlis
35 Min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Légumes rissolés
20 min
Sauce bolognaise
3h 15 min