Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 300 g de farine
-
15
g de levure fraîche
nebo 2 c. à café de levure sèche - 1 c. à café de sucre
- 70 g d'eau, tiède
- 80 g de lait
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 50 g de fromage provolone (fromage italien), en morceaux (2 cm).
- 500 g d'eau
-
400
g de côte de bette, feuilles lavées et bien essorées
nebo 400 g d'endives, feuilles lavées et bien essorées - 1 piment rouge, frais
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour badigeonner
- 50 g de raisins secs, préalablement ramollis dans de l’eau tiède
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à café de sel
- de farine, pour le plan de travail
- de l'huile d'olive extra vierge, pour badigeonner
- Nutriční hodnoty
- na 10 portions
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pad Thai au poulet
20min
Gâteau à l'Ovo
55min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min
Fougasse aux olives
2 Std. 20 Min
Hiboux en fromage
Žádné hodnocení
Mud cake
2h 30min
Focaccia au romarin
2h 30min
Baguette
1h 45 min
Empanada au thon (pâté)
1h 10min
Gâteau au yogourt
1h 40min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30min
Tiramisu stracciatella
2h 30min