Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait, et un peu pour badigeonner
- 80 g de beurre, en morceaux, mou
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 1 c. à café de sucre
-
500
g de farine à tresse
nebo 500 g de farine - 2 c. à café de sel
- 25 g d'eau
- 5 g de bicarbonate de soude
- 1 c. à café de sel de mer, pour parsemer
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Gâteau à la crème
45min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Moutarde de Bénichon
40 λεπτ.
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Tarte au vin cuit
45min
Pain paysan
3ωρ.
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Pain tessinois
1ωρ. 50 λεπτ.
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min