Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait, et un peu pour badigeonner
- 80 g de beurre, en morceaux, mou
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 1 c. à café de sucre
-
500
g de farine à tresse
nebo 500 g de farine - 2 c. à café de sel
- 25 g d'eau
- 5 g de bicarbonate de soude
- 1 c. à café de sel de mer, pour parsemer
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 94 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Pain paysan
3 Std.
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Gâteau du Vully
2h 30min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Gâteau de Linz
1h
Milanais
3 Std.
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min