Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte brisée
- 200 g de farine
- 1 jaune d'œuf
- 100 g de beurre, mou, coupé en morceaux et un peu pour graisser le moule
- 40 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
Garniture
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
-
200
g de vin cuit
nebo 200 g de concentré de jus de poire - 100 g de crème double (45 % de matière grasse)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1507 kJ / 361 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Mousse au thon
5 Min
Gâteau à l'Ovo
55 min
Moutarde de Bénichon
40 min
Birchermüesli
1h 10 min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Gâteau de Pâques
1h 45 min
Cuchaule
2u. 30min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Gâteau du Vully
2u. 30min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Tresse bernoise
1h 45 min
Papet vaudois
55 min