Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte brisée
- 200 g de farine
- 1 jaune d'œuf
- 100 g de beurre, mou, coupé en morceaux et un peu pour graisser le moule
- 40 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
Garniture
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
-
200
g de vin cuit
nebo 200 g de concentré de jus de poire - 100 g de crème double (45 % de matière grasse)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1507 kJ / 361 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Milanais
3h
Étoiles à la cannelle
1 godz. 30 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Papet vaudois
55 min
Gâteau à l'Ovo
55 min
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min
Pain paysan
3h
Gâteau du Vully
2h 30min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Gâteau aux carottes
1 godz. 10 min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min