Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Tintenfisch, ganz, klein (ca. 330 g), geputzt
- 20 rohe Garnelen, entdarmt
- 4 Knoblauchzehen
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (ca. 5 x 2 cm), dünn abgeschält
- ½ - 1 Peperoni, rot, halbiert, entkernt
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 3 Stängel Koriander und etwas mehr zum Garnieren
- 40 g Olivenöl
- 2 - 3 EL trockener Weißwein
- ½ TL Paprika edelsüß
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 - 2 Zitronen, halbiert, zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 543 kJ / 129 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h
Garnelen-Eintopf
45min
Tintenfischsauce
40min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25 Min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 Min
Garnelen Aglio e Olio
20 Min
Gambas Piri-Piri
25 Min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min