
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Tintenfisch, ganz, klein (ca. 330 g), geputzt
- 20 rohe Garnelen entdarmt
- 4 Knoblauchzehen
- 2 Streifen Zitronenschale Bio (ca. 5 x 2 cm), dünn abgeschält
- ½ - 1 Peperoni, rot halbiert, entkernt
- 3 Stängel Petersilie abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 3 Stängel Koriander und etwas mehr zum Garnieren
- 40 g Olivenöl
- 2 - 3 EL trockener Weißwein
- ½ TL Paprika edelsüß
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 - 2 Zitronen halbiert, zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 129 kcal / 543 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3hod.
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30min
Schwarze Linguine
45min
Lamm mit Artischocken
1hod. 30min
Tagine mit Seeteufel
1hod.
Riesengarnelen in Cognac
20min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Gambas Piri-Piri
25min
Garnelen Aglio e Olio
20min
Muscheln in Weißweinsud
35min