Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g salsa
- 100 g cebola
-
90
g pimento vermelho cortado em pedaços
nebo 90 g pimento morrone cortado em pedaços - 150 g cenoura cortada em pedaços
- 50 g azeite
- 100 g presunto cortado em cubos
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
- 300 g batata frita palha
- 2 ovos
- Azeitonas pretas q.b. p/ decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2749.3 kJ / 657.1 kcal
- Protein
- 62.6 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 30.1 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 6609.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau da consoada gratinado
1h 15 min
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1h
Alheiras ao vapor com arroz de grelos
30 min
Frango com cerveja
40 min
Empadão de massa
1sa 35 dk
Peitos de frango pizzaiola
50 min
Tomatada de bacalhau
55 min
Bacalhau de Natal
1h 15 min
Bacalhau com broa e pimentos
1h
Bacalhau de cebolada e broa
1h
Gratinado de alheira com broa em cama de espinafres e batata palha
1h 15 min
Tapa do mar
5min