Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 250 g água
- 1 c. chá de sal
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Recheio
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 60 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 600 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 449 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Fogaça
3hod.
Geleia de marmelo
1h
Marmelada de maçã reineta
1 godz. 10 min
Tarte de cereja e amêndoa
55 Min
Bolo podre de Castro Daire
2h 35min
Regueifa da Páscoa
3 Std. 15 Min
Cavacas de Resende
1h
Arroz de míscaros
25min
Marmelada
50 Min
Folar de Trás-os-Montes
2hod. 30min
Folar transmontano
3h 50min
Bola de carne
1h 20min