Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g azeite
- 25 g manteiga
- 90 g açúcar
- 1 c. chá de sal
- 4 ovos
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de canela em pó
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 0 kJ / 421 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Doce branco e doce amarelo da romaria
1j
Pães de leite
25 min
Folar de Trás-os-Montes
2j 30 menit
Broa de milho
2 godz. 20 min
Queques de amêndoa
1j
Folar transmontano
3j 50 menit
Folar de Valpaços
4h 20 min
Rosca mulata de Melgaço
1 Std. 15 Min
Bola de bacalhau de Lamego
1j 20 menit
Fogaça
3sa
Regueifa da Páscoa
3h 15min
Geleia de marmelo
1j