Bolo podre de Castro Daire

Bolo podre de Castro Daire

4.5 31 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
800 g

Suroviny

  • azeite
    80 g
  • manteiga
    25 g
  • açúcar
    90 g
  • sal
    1 c. chá de
  • ovos
    4
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    500 g
  • canela em pó
    1 c. chá de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 328 mg
Protein 11.6 g
Kalorie 1770.7 kJ / 423.2 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sacharidy 58 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...