Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g cebola cortada em rodelas
- 5 dentes de alho
- 10 g salsa, mais q.b. picada p/ polvilhar
- 50 g azeite
- 200 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas grossas
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 200 g vinho branco
- 100 g água
- 1 c. sopa de açafrão
- 1 pitada de sal
- 400 g enguias amanhadas e cortadas em pedaços
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 574 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Caldeirada de peixe
45 Min
Ensopado de cabrito
40 Min
Feijoada de buzinas
1 Std. 30 Min
Arroz de marisco
45 Min
Canja de conquilhas
55min
Guisado de peixe e marisco
55min
Bolo-rei sem glúten
3h 35min
Estufado de peixe com camarão e ameijoas
40 Min
Sopa de beldroegas e tomate
50min
Caldeirada de Lulas
45 Min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Pipis
1 Std.