Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g cebola cortada em rodelas
- 5 dentes de alho
- 10 g salsa, mais q.b. picada p/ polvilhar
- 50 g azeite
- 200 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas grossas
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
nebo 1 cubo de caldo de peixe - 200 g vinho branco
- 100 g água
- 1 c. sopa de açafrão
- 1 pitada de sal
- 400 g enguias amanhadas e cortadas em pedaços
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 574 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Bacalhau à Soutelo
25min
Raia com molho de pitau
45 min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30min
Chanfana de borrego
24u.
Sopa do vidreiro
45 min
Arroz rápido de amêijoas à bulhão pato
25min
Migas da Lousã
12h 40min
Sopa de lingueirão
40min
Sopa de feijão-frade e agrião
30min
Arroz de grelos
45 min
Risoto de línguas de bacalhau
55min
Arroz de míscaros
25min