
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g grelos cortados em pedaços
- 1300 g água
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 100 g toucinho fresco cortado em pedaços
- 100 g toucinho fumado cortado em pedaços
- 150 g chouriço cortado em rodelas
- 150 g salpicão cortado em pedaços
- 500 g frango cortado em pedaços
- 100 g tomate em pedaços
- 1 malagueta vermelha seca (volitelně)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1 pitada de sal
- 550 g feijão-encarnado cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 490 kcal / 0 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 9 g
Alternativní recepty
Sopa da pedra
13hod.
Sopa da pedra
1hod. 30min
Feijoada
1hod. 10min
Jardineira de carne
1hod. 5min
Rancho
2hod. 45min
Feijoca com entrecosto
1hod.
Arroz malandro de entrecosto
1hod.
Rancho
24hod.
Arroz de enchidos e feijão
35min
Carne de porco em vinha d’alhos
48hod.
Frango na púcara
50min
Feijoada de porco com feijão-preto
12hod. 50min