Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g carne de porco cortada em cubos
- 1 folha de louro
- 1 c. chá de massa de pimentão
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 malagueta cortada em rodelas
- 15 g salsa
- 35 g azeite
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g aipo cortado em pedaços
- 80 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 100 g presunto cortado em tiras
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 250 g água
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- 150 g chouriço cortado em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2160 kJ / 516 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango de cebolada à angolana
30min
Guisado de frango com chouriço e grão
40min
Jardineira de carne
1 godz. 5 min
Cebolada de porco com batata e curgete assadas
1 Std. 15 Min
Vitela à americana
1 Std. 20 Min
Peru estufado com feijão preto
35min
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1 Std.
Grão à alentejana
1 Std. 15 Min
Tirinhas de porco salteadas com legumes
30min
Guisado de frango com feijão-branco e manjericão
35min
Guisado de frango com grão e batata-doce
50min
Carne de porco em vinha d’alhos
48h