Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 50 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 50 g pimento verde cortado em pedaços
- 35 g azeite
- 800 g bife de alcatra cortado em tiras
-
1
malagueta cortada em rodelas
nebo 1 pitada de pimenta - 1 c. chá de sal
-
1
c. chá de paprika
nebo 1 c. chá de paprika fumada - 10 g farinha tipo 65
- 100 g vinho do Porto
- 20 g mostarda à antiga
- 4 laranjas
- Cebolinho picado q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1189 kJ / 285 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango de cebolada à angolana
30 Min
Frango com cerveja
40min
Bifinhos de vaca com cogumelos, bacon e castanhas
45min
Lombinhos de porco com tomate e manjericão e arroz de limão
1 Std.
Frango à provençal com batatas e pudim de chocolate
50 Min
Frango com molho de pimento e cuscuz de curgete e feta
55min
Peru estufado com feijão preto
35min
Escalopes de vitela com redução de morango
30 Min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 Min
Vitela à americana
1 Std. 20 Min
Strogonoff de vitela com legumes
40min
Salteado de vitela com legumes
35min