Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maionese
- 150 g óleo
- 150 g azeite
- 1 ovo
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
-
1
c. sopa de vinagre
nebo 1 c. sopa de sumo de limão
Bacalhau
- 100 g queijo emmental
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 40 g azeite
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 900 g bacalhau demolhado e desfiado
- 2 folhas de louro
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de orégãos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4856.3 kJ / 1160.7 kcal
- Protein
- 103.6 g
- Sacharidy
- 35.1 g
- Tuk
- 65.6 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 10995.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bifinhos de vaca com cogumelos, bacon e castanhas
45 min
Bacalhau com vinho do Porto
45 min
Empada folhada de carne
1h 45 min
Empadão surpresa de bacalhau
1 Std. 5 Min
Surpresas de peru
45 min
Massa com fiambre, presunto e milho
50 min
Fatias de limão
1 Std. 20 Min
Folhados de carne
1h 10 min
Empadão de massa com frango
1 Std. 15 Min
Bacalhau gratinado com couve
1 Std. 35 Min
Bacalhau à comadre
1h 10 min
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1 Std. 5 Min