Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g pimenta branca em grão
- 20 g salsa
- 150 g toucinho fumado cortado em pedaços
- 15 dentes de alho
- 60 g banha
- 1000 g água
- 2 ½ c. chá de sal
- 800 g batatinha nova pequena cortada em gomos
- 1 frango (1400 g aprox.), cortado em pedaços pequenos
- 80 g vinho branco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2925 kJ / 700 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Asas de frango com arroz de laranja e ervas
1h
Bifinhos de vaca com cogumelos, bacon e castanhas
45min
Rancho
2h 45min
Carne de porco à alentejana
2 Std. 30 Min
Frango na púcara
50 Min
Bacalhau à moda de Braga
40 λεπτ.
Frango de cebolada à angolana
30 Min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30min
Rojões com castanhas
2 godz. 40 min
Bacalhau à Zé do Pipo
1h
Francesinha
1h