Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Geflügelhackfleisch
- 200 g fetter Speck, gewolft (siehe Tipp)
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Pökelsalz
- 1 geh. TL Senf
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- ½ TL Pfeffer
- 1000 g Wasser, heiß, und etwas mehr zum Einweichen
- 2 Kunstdärme (à Ø 60 mm, Länge 30 cm)
- 150 g Champignons aus der Dose, in Würfeln (5 mm)
- Salz, zum Salzen der Champignonwürfel
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3671 kJ / 877 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 93 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackfleisch
35min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Weißer Nougat
49 Std.
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Weißwurst aus dem Glas
1h 20 phút
Lyoner
12 Std.
Klassische Bratwurst
3 godz. 30 min
Grober Fleischkäse aus dem Varoma
2 Std. 45 Min
Kalbsleberwurst im Glas
5h 40min
Geflügelfond
1 Std.
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min