
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Geflügelhackfleisch
- 200 g fetter Speck gewolft (siehe Tipp)
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Pökelsalz
- 1 geh. TL Senf
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- ½ TL Pfeffer
- 1000 g Wasser, heiß und etwas mehr zum Einweichen
- 2 Kunstdärme (à Ø 60 mm, Länge 30 cm)
- 150 g Champignons aus der Dose in Würfeln (5 mm)
- Salz zum Salzen der Champignonwürfel
- 1 Bund Schnittlauch in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 877 kcal / 3671 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 93 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Ketchup
40min
Tomatenketchup
1hod. 20min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45min
Hackfleisch
35min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Fischgewürz
72hod.
Kalbsleberwurst im Glas
5hod. 40min
Weißwurst aus dem Glas
1hod. 20min
Lyoner
12hod.
Geflügelleberwurst
6hod. 40min
Frischkäse à la Thermomix®
10min
Frische Butter
25min