Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Geflügelhackfleisch
- 200 g fetter Speck, gewolft (siehe Tipp)
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Pökelsalz
- 1 geh. TL Senf
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- ½ TL Pfeffer
- 1000 g Wasser, heiß, und etwas mehr zum Einweichen
- 2 Kunstdärme (à Ø 60 mm, Länge 30 cm)
- 150 g Champignons aus der Dose, in Würfeln (5 mm)
- Salz, zum Salzen der Champignonwürfel
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3671 kJ / 877 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 93 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalbsleberwurst im Glas
5 Std. 40 Min
Geflügelleberwurst
6u. 40min
Tomaten-Ketchup
40 min
Mayonnaise
5min
Lyoner
12h
Grober Fleischkäse aus dem Varoma
2h 45min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Eingelegte Gewürzgurken
10óra
Selbstgemachter Halloumi
3h 15min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min
Ketchup aus frischen Tomaten
1 godz. 20 min
Frische Butter
25 min