Grober Fleischkäse aus dem Varoma

Grober Fleischkäse aus dem Varoma

3.3 8 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 45min.
12 Scheiben

Suroviny

  • Schweinefleisch, mager, sehnenfrei (z.B. Schnitzel oder Lummerstück), in Würfeln (2-3 cm)
    500 g
  • durchwachsener Bauchspeck, geräuchert in Würfeln (2-3 cm)
    100 g
  • Butter zum Einfetten
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Pökelsalz (siehe Tipp)
    15 g
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • gemischte Kräuter, getrocknet
    2 TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Eier
    3
  • Mehl
    50 g
  • weiße Senfkörner
    10 g
  • Wasser
    1500 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 12 g
Kalorie 610 kJ / 146 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...