Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Schweinefleisch, mager, sehnenfrei (z.B. Schnitzel oder Lummerstück), in Würfeln (2-3 cm)
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Würfeln (2-3 cm)
- Butter zum Einfetten
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Pökelsalz (siehe Tipp)
- ¾ TL Pfeffer
- 2 TL gemischte Kräuter, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Eier
- 50 g Mehl
- 10 g weiße Senfkörner
- 1500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 Min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Feine Königsberger Klopse
1 Std.
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1 Std. 10 Min
Kaninchen-Terrine
1 Std. 10 Min
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20 min
Weißwurst aus dem Glas
1 Std. 20 Min
Kräuter-Mayonnaise
10 Min
Gefüllte Eier
25 Min
Knuspriger Schweinebauch
3 Std.
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min
Hackbraten mit gekochten Eiern
1 Std. 20 Min