Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g rozijnen
- 50 g gepelde amandelen
- 1 tl chilipoeder (volitelně)
- 2 teentjes knoflook
- 10 g verse gember, gepeld en in schijfjes (2 mm)
- 500 g ontbeende lamsbout, in blokjes (3 cm)
- 15 g zachte boter
- 1 tl zwarte komijnzaadjes
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl pikante paprikapoeder
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 snuifje asafoetida (of duivelsdrek)
- 50 g oudbakken broodje, in stukken
- 2 tl garam masala (geroosterd specerijen mengsel)
- 2 tl zeezout
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el bloem
- 3 el plantaardige olie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Žádné hodnocení
Kurkuma schillen
Žádné hodnocení
Ingemaakte citroenen
Žádné hodnocení
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Sangria
10 Min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Žádné hodnocení
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Pêche Melba
Žádné hodnocení
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Tostadas met kip
40min