
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de nécoras
- 1000 g de caldo de pescado
- 150 g de cebolla en cuartos
- 70 - 80 g de zanahoria
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón
- 2 cucharadas de arroz
- 30 g de brandy
- 100 g de salsa de tomate
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 148 kcal / 620 kJ
- Protein
- 6.2 g
- Tuk
- 9.5 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Rollo de bonito
1h 10min
Calamares en su tinta
1h 5min
Vinagreta de pimientos
5min
Casadielles
3h
Vinagreta de pimientos
5min
Pastel de cabracho
2h 50min
Pote asturiano
26h 30min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2h
Frixuelos de Cangas del Narcea
40min
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1h 15min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2h