Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de nécoras
- 1000 g de caldo de pescado
- 150 g de cebolla en cuartos
- 70 - 80 g de zanahoria
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón
- 2 cucharadas de arroz
- 30 g de brandy
- 100 g de salsa de tomate
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 620 kJ / 148 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35 Min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 Std. 50 Min
Calamares en su tinta
1h 5 min.
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Vinagreta de pimientos
5 Min
Casadielles de dulce de manzana con avellanas
10 Std. 15 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Casadielles
3 Std.