
Kompatibilní verze
Chuletón a la brasa con salsa de oporto y pimientos con provoleta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 chuletones de ternera a temperatura ambiente (1250 g cada uno)
- 2 pimientos rojos (de aprox. 200 g)
- 400 g de queso provolone (2 rodajas)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para untar los chuletones)
- 1 cucharadita de sal
- 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de brandy
- 250 g de vino de Oporto
- 4 pellizcos de orégano seco
- 350 g de nata (35% de grasa)
- 4 pellizcos de sal en escamas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 709 kcal / 2964 kJ
- Protein
- 77.33 g
- Tuk
- 41.34 g
- Sacharidy
- 7.01 g
- Vláknina
- 1.35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brochetas de solomillo de ternera con salsa de queso
30min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Salsa vizcaína
40min
Salsa bearnesa
15min
Brochetas de pez espada a la mantequilla negra con cerveza
25min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25hod.
Gambones a la parrilla con ensalada agridulce de cebolla roja y cherrys
30min
Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)
30min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30min
Cochinillo asado con patatas panadera
2hod. 30min
Tartar de buey
10min
Salsa holandesa
15min