Kompatibilní verze
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 2 tl zout
- 1 ½ tl basterdsuiker
- 2 el melk
-
15
g verse gist, verkruimeld
nebo 2 tl gedroogde gist - 1 el water, warm
- 300 g bloem
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 200 g ongezouten boter, op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)
Vulling
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g mozzarella
- 2 teentjes knoflook
- 200 g buikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (2 cm)
- 1 el olijfolie
- 100 g venkel, in dunne schijfjes
- 200 g snijbiet, in stukken (2 cm)
- 200 g water
- 1 el verse dille, fijn gehakt (volitelně)
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Samenstelling
- bloem, om te bestrooien
- 80 g verse geitenkaas, verkruimeld
- 1 ei
- 1 el melk
- 2 - 3 el zonnebloempitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ijs van chocolademousse
3h
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Žádné hodnocení
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Žádné hodnocení
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Žádné hodnocení
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Pizza Margherita
2h 10min
Suikerpasta
Žádné hodnocení
Hazelnootijs
Žádné hodnocení
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min