
Kompatibilní verze
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 2 tl zout
- 1 ½ tl fijne suiker
- 2 el melk
-
15
g verse gist verkruimeld
nebo 2 tl gedroogde gist verkruimeld - 1 el water warm
- 50 g bloem
- 250 g bloem
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 200 g ongezouten boter op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)
Vulling
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)
- 50 g mozzarella
- 2 teentjes knoflook
- 1 el olijfolie
- 200 g varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (2 cm)
- 100 g venkel in dunne schijfjes
- 200 g snijbiet in stukken (2 cm)
- 1 el verse dille fijn gehakt (volitelně)
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 200 g water
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Samenstelling
- bloem om te bestrooien
- 80 g verse geitenkaas verkruimeld
- 1 ei
- 1 el melk
- 2 - 3 el zonnebloempitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 78.5 kcal / 328.5 kJ
- Protein
- 2.2 g
- Tuk
- 5.6 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Žádné hodnocení
Vers pastadeeg
1hod.
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Žádné hodnocení
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Abrikozen ketchup
Žádné hodnocení
Mai tai
10min
Turkse flatbreads
2hod. 10min
Gebakken kaastaart
3hod. 10min
Aardappelmuizen
Žádné hodnocení
Tomatenmannetjes
Žádné hodnocení
Curryworst en linzen
1hod.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min