Kompatibilní verze
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 2 tl zout
- 1 ½ tl basterdsuiker
- 2 el melk
-
15
g verse gist, verkruimeld
nebo 2 tl gedroogde gist - 1 el water, warm
- 300 g bloem
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- 200 g ongezouten boter, op kamertemperatuur, in blokjes (1 cm)
Vulling
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g mozzarella
- 2 teentjes knoflook
- 200 g buikspek, ontbeend, ontveld, in stukken (2 cm)
- 1 el olijfolie
- 100 g venkel, in dunne schijfjes
- 200 g snijbiet, in stukken (2 cm)
- 200 g water
- 1 el verse dille, fijn gehakt (volitelně)
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
Samenstelling
- bloem, om te bestrooien
- 80 g verse geitenkaas, verkruimeld
- 1 ei
- 1 el melk
- 2 - 3 el zonnebloempitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Familie kip galette
1h 55min
Engelse brunch
Žádné hodnocení
Fruitkroon
Žádné hodnocení
Mango-kokos lekkernij
Žádné hodnocení
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Brioche
5 Std.
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min