Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g pruimtomaten, in vier gesneden
- 40 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 40 g druivenpit olie
- 80 g verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)
- 10 teentjes knoflook
- 100 g witte wijnazijn
- 200 g suiker
- 2 tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 6000 kJ / 1434 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 263 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Karamelsaus
1h 30 min
Gazpacho met kers en munt
Nessuna valutazione
Groentenbouillonpasta
45 min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Nessuna valutazione
Vier kazen flatbread om te delen
Nessuna valutazione
Indiase mosterd
Nessuna valutazione
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min