Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g pruimtomaten, in vier gesneden
- 40 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 40 g druivenpit olie
- 80 g verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)
- 10 teentjes knoflook
- 100 g witte wijnazijn
- 200 g suiker
- 2 tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 6000 kJ / 1434 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 263 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefermenteerde rode uien
96h
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 min
Cashew schenkroom
Žádné hodnocení
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Žádné hodnocení
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50 min
Curryketchup
30min
Bessencurd
20 min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Žádné hodnocení
Vijgenmosterd
25min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24hod.
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Gazpacho
1 godz. 15 min