Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g pruimtomaten, in vier gesneden
- 40 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 40 g druivenpit olie
- 80 g verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)
- 10 teentjes knoflook
- 100 g witte wijnazijn
- 200 g suiker
- 2 tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 6000 kJ / 1434 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 263 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confituur van ananas en gember
40min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Kruimeldeeg
5 min
Engelse brunch
Žádné hodnocení
IJskroon van meringue en frambozen
4 godz. 10 min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Žádné hodnocení
Curryketchup
30 Min
Ingelegde champignons
Žádné hodnocení
Vijgenmosterd
25 Min
Heerlijke herfstdressing
Žádné hodnocení
Linzenbrood
1j 55 menit
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Žádné hodnocení