Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di olio di semi di girasole
- 2 tuorli
- 40 g di senape di Digione
- 30 g di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 1 pizzico di zucchero
- ¼ di cucchiaino di sale
- 250 g di panna da cucina
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1742.4 kJ / 416.5 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 44.1 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 304.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curd all’albicocca
Brak ocen
French Dressing
15 Min
Panna acida
Brak ocen
Pasticcio di carne inglese
1h 40min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Galette des rois al burro
1 Std. 30 Min
Spiedini di pollo con salsa satay
2h
Tortini mediterranei alle verdure
Brak ocen
Mojito di fragole
10 Min
Chimichurri - salsa alle erbe argentina
3 Std. 10 Min
Bhaji alle cipolle
35min
Flan patissier
2h