Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta al cioccolato
- 8 albumi (300 g circa)
- 85 g di zucchero
- 280 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
140
g di nocciole sgusciate
nebo 140 g di mandorle pelate - 10 tuorli (185 g circa)
Ganache
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di colorante alimentare in gel nero (5-6 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Millefoglie veloce
3 Std. 50 Min
Cappelli della befana
2 Std.
Piccola pasticceria natalizia
4h
Tiramisù
5h 40min
Torta tenerina al cioccolato
45 Min
Millepiedi muffin
1 Std. 30 Min
Torta al cioccolato cotta a vapore con panna montata
1 Std. 10 Min
Cupcake ragnatela
1 Std. 30 Min
Gelato biscotto cioccostelle
3h
Crema al cioccolato bianco con fragole
2 Std. 15 Min
Mousse cioccolato e kiwi
20 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min