Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta al cioccolato
- 8 albumi (300 g circa)
- 85 g di zucchero
- 280 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
140
g di nocciole sgusciate
nebo 140 g di mandorle pelate - 10 tuorli (185 g circa)
Ganache
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di colorante alimentare in gel nero (5-6 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Biscotti da appendere
3h 10min
Milkshake al cioccolato
10min
Scheletri dolci
5h
Pasta di zucchero
1h 10 min
Fantasmini
7h 50min
Palacsinta (Crêpes ungheresi)
1h 10 min
Cake Pops pasquali
2h
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 min
Biscotti di Halloween con crema di cioccolato
2h
Quiche di Halloween
2h
Meringhette fantasma
12h 30min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min