Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta al cioccolato
- 8 albumi (300 g circa)
- 85 g di zucchero
- 280 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
140
g di nocciole sgusciate
nebo 140 g di mandorle pelate - 10 tuorli (185 g circa)
Ganache
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 ½ cucchiaino di colorante alimentare in gel nero (5-6 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Torta ai tre cioccolati
5 Std. 20 Min
Torta di crêpes tiramisù
6 Std. 30 Min
Torta pan di zenzero e cioccolato
1h 40 min
Torta crema e cioccolato
1h 35min
Mini millefoglie fragole e sambuco
3h 30min
Maxi cannoncino ripieno
6 Std. 30 Min
Tortina monoporzione cioccolato e fragole
50 min
Cupcake ragnatela
1h 30 min
Dita mostruose
4 Std.
Torta a scacchi
7h
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1h 40 min
Torta in tazzina (senza lattosio)
25min