
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 200 g di riso Originario (cottura 12-14 minuti)
- 8 fili di erba cipollina fresca lavati e asciugati e tagliati sottilmente
- 1 limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 40 g di succo di barbabietole
- 5 fogli di alga nori
- 8 fettine di pesce spada (adatto per l'uso a crudo)
- di zenzero in agrodolce, a piacere
- salsa di soia a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 236 kcal / 988 kJ
- Protein
- 13.1 g
- Tuk
- 2.3 g
- Sacharidy
- 43.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortillas
1h
Hosomaki
2h
Sushi di pollo
1h 5min
Uramaki (per 1 persona)
1h 30min
Sushi misto (per 1 persona)
10h 30min
Hosomaki (Modalità Cuoci riso)
2h 30min
Petto d'anatra con zabaglione all'arancia
2h 20min
Chicken Ramen
14h 40min
Sushi di verdure raw
8h 30min
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1h 30min
Sushi donuts
50min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min