Kompatibilní verze
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua
- 120 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 cubetto di lievito di birra fresco
- 375 di farina di mais
- 375 g farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 5 g di sale
- 1 cucchiaini rasi di peperoncino secco frantumato
- 1 mazzetto di fiori di sambuco secchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 4012 kJ / 959 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 150.1 g
- Tuk
- 35.7 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane toscano con lievito madre
5hod.
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane al latticello
18h
Pane al lardo e timo
4 godz. 50 min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 godz. 50 min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Pane barese
6h 15 min.
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Treccia di pane alle olive
5h 30 min.
Pane semplice
4hod.